Film : The Peanut Butter Falcon (2019)

Gisteravond hebben Daneille en ik de film The Peanut Butter Falcon (2019) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Zack Gottsagen als Zak, Ann Owens als Rosemary, Dakota Johnson als Eleanor, Bruce Dern als Carl, Shia LeBeouf als Tyler, Thomas Haden Church als Salt Water Redneck, Rob Thomas als Winkie, John Bernthal als Mark, Tim Zajaros als Orderly, John Hawkes als Duncan, Yelawolf als Ratboy, Jonathan D. Williams als Craig, Deja Dee als Janice, Lee Spencer als Glen en Mark Helms als Trucker.

Als Zak (Zack Gottsagen) is ontsnapt, wil hij naar de worstelacademie van zijn idool, een worstelaar genaamd de Salt Water Redneck (Thomas Haden Church). Tijdens z’n reis ontmoet Zak Tyler (Shia LeBeouf), een voortvluchtige kruimeldief die hem besluit te helpen met zijn droom door hem te gaan coachen. Het ontsnapte duo doorkruist delta’s, drinkt whiskey, vindt God en vangt vis. Ook overtuigen ze Eleanor (Dakota Johnson), een vriendelijke zuster die Zak naar het verzorgingstehuis terug moet halen, ervan om ze te vergezellen tijdens hun avontuur.
FilmTotaal.nl

Film : The Peanut Butter Falcon (2019)

Film : The Peanut Butter Falcon (2019)

Wij vonden dit een hele goede film. Het verhaal is goed bedacht en goed uitgewerkt. De film laat zien dat het in het Amerika niet makkelijk is voor mensen met het Syndroom van Down als er geen familie is die ze wil helpen. De film laat ook heel goed zien dat je mensen met het Syndroom van Down niet altijd als kinderen moet behandelen en afschilderen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...