Boek : Harlan Coben – De Ontdekking

Vandaag heb ik het boek “De Ontdekking” uit gelezen. Dit boek is geschreven door Harlan Coben.

Simon en Ingrid zijn wanhopig op zoek naar hun dochter Paige, die onder invloed van haar vriend Aaron aan de drugs is geraakt en van huis is weggelopen. Hun zoektocht voert hen naar de duistere onderwereld van drugs en criminaliteit. Als blijkt dat Aaron is vermoord en iemand het ook op Ingrid heeft voorzien, komt alles in een stroomversnelling.

Simon blijft vertwijfeld naar zijn dochter zoeken, weigert zich af te laten leiden en stelt daarbij zijn leven in de waagschaal. Dan ontmoet hij Elena Ramirez, een privédetective die is ingeschakeld om de verdwijning van een andere jongere te onderzoeken. Samen komen ze op het spoor van een sekte-achtige organisatie die het daglicht niet kan verdragen: Waarheid Haven, geleid door een man die zich De Waarheid noemt.

Zal Simon zijn dochter ooit levend terugzien? Kan hij de schimmige praktijken van Waarheid Haven ontmaskeren en zijn leven weer oppakken zonder dreiging en intimidatie? En waarom lijkt er een verband te bestaan tussen Ingrid en de sekte? Kan hij de verbijsterende waarheid ontdekken zonder er zijn leven voor te moeten geven?

Boek : Harlan Coben - De Ontdekking

Boek : Harlan Coben – De Ontdekking

Ik vond dit een heel goed boek. Het verhaal is heel erg goed geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt. Pas in het nawoord krijg je de laatste feiten over het verhaal en weet je als lezer alles. De spanning wordt zeer goed opgebouwd en ook heel erg goed verdeeld over het hele boek.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...