Film : The Pink Panther (2006)

Gisteren heb ik de film The Pink Panther (2006) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Steve Martin als Jacques Clouseau, Kevin Kline als Dreyfus, Jean Reno als Ponton, Emily Mortimer als Nicole, Henry Czerny als Yuri, Kristin Chenoweth als Cherie, Roger Rees als Raymond Larocque, Beyoncé als Xania, Philip Goodwin als Deputy Chief Renard, Henri Garcin als President, William Abadie als Bizu, Daniel Sauli als Music Producer, Jean Dell als Justice Minister Clochard, Anna Katarina als Agent Corbeille en Nick Toren als Agent Savard.

Inspecteur Jacques Clouseau (Steve Martin) wordt opgezadeld met de moord op een bekende voetbalcoach en het is aan hem om de dader te vinden. Een ‘ongeluk’ komt echter zelden alleen en ook wordt de overbekende ‘Pink Panter Diamant’ gestolen. Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken?
FilmTotaal.nl

Film : The Pink Panther (2006)

Film : The Pink Panther (2006)

Ik vond The Pink Panther (2006) wel een aardige film, maar deze film haalt het niet bij het origineel uit 1963. Peter Sellers blijft toch onnavolgbaar als Jacques Clouseau en zelfs Steve Martin, op zijn tijd ook een goede komiek, kan de rol niet goed invullen. Wat ik vooral storend vind is het fake accent van de vele Fransen. Om gewoon een avondje niet hard na te hoeven denken over een film, is dit wel aardig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...