Film : The Salesman (2016)

Gisteren heb ik de film The Salesman (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Shahab Hosseini als Emad Etesami, Taraneh Alidoosti als Rana Etesami, Babak Karimi als Babak, Mina Sadati als Sanam, Maral Bani Adam als Kati, Farid Sajjadi Hosseini als The Man en Mehdi Koushki als Siavash.

Het koppel Emad (Shahab Hosseini) en Rana (Taraneh Alidoosti) ziet zich genoodzaakt te verhuizen wanneer hun appartementencomplex dreigt in te storten. Een kennis weet hen gelukkig snel aan een nieuwe woning in de stad te helpen, al blijkt het appartement bij aankomst nog vol te staan met de inboedel van de vorige bewoonster. Deze bewoonster blijkt vervolgens de aanleiding te zijn van een traumatisch voorval, wat de relatie van Emad en Rana ernstig onder druk zet.
FilmTotaal.nl

Film : The Salesman (2016)

Film : The Salesman (2016)

Ik vond dit een hele indrukwekkende film. Ten eerste omdat het laat zien hoet het leven in Israël eigenlijk is. Het leven op zich is redelijk modern, maar de gebouwen waar men in woont zijn behoorlijk oud en vervallen. Het verhaal is verder heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels heel erg goed gekozen locaties en hele goede acteurs en actrices die heel goed het verhaal overbrengen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...