Film : Beautiful Creatures (2013)

Vorige week Vrijdag heb ik samen met Danielle de film Beautiful Creatures (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Alden Ehrenreich als Ethan Wate, Alice Englert als Lena Duchannes, Jeremy Irons als Macon Ravenwood, Viola Davis als Amma, Emmy Rossum als Ridley Duchannes, Thomas Mann als Link, Emma Thompson als Mrs. Lincoln/Sarafine, Eileen Atkins als Gramma, Margo Martindale als Aunt Del, Zoey Deutch als Emily Asher, Tiffany Boone als Savannah Snow, Rachel Brosnahan als Genevieve Duchannes, Kyle Gallner als Larkin Ravenwood, Pruitt Taylor Vince als Mr. Lee en Robin Skye als Mrs. Hester.

‘Beautiful Creatures’ speelt zich af in het zuiden van Amerika en gaat over twee verliefde tieners, de lokale knul Ethan (Alden Ehrenreich) en het mysterieuze meisje Lena (Alice Englert). Ze ontdekken duistere geheimen over hun families, hun geschiedenis en hun dorp.
FilmTotaal.nl

Beautiful Creatures (2013)

Beautiful Creatures (2013)

Ik vind dit een hele goede film met een unieke manier om naar heksen te kijken. Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt ook zeer goed uitgevoerd. De special effects zijn zeer fraai gemaakt, de locaties zijn zeer goed gekozen en de muziek past zeer goed bij de film.

De film eindigt met een open einde, dus ik ben al in afwachting van een deel 2 …

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...