Film : The Florida Project (2017)

Gisteren heb ik de film The Florida Project (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Brooklynn Prince als Moonee, Christopher Rivera als Scooty, Aiden Malik als Dicky, Josie Olivo als Grandma Stacy, Valeria Cotto als Jancey, Edward Pagan als Dicky’s Dad, Bria Vinaite als Halley, Patti Wiley als Amber, Jasineia Ramos als Luci, Willem Dafoe als Bobby, Rosa Medina Perez als Bertha, Mela Murder als Ashley, Krystal Nicole Watts als Case Worker, Bronwyn Valley als Twistee Treat Girl en Kelly Fitzgerald als Twistee Treat Girl’s Mom.

De zomervakantie van het zesjarig meisje Moonee (Brooklynn Prince) en haar vrienden zit vol wonderen en avonturen. Tegelijk is het erg zwaar voor de ouders van de kinderen, want het zijn moeilijke tjden.
FilmTotaal.nl

Film : The Florida Project (2017)

Film : The Florida Project (2017)

Ik vond dit een hele indrukwekkende film. Het verhaal laat heel goed zien hoe bepaalde bevolingsgroepen in Amerika leven en wat voor een soort leven dat is. Moeders die echt alles doen om aan geld te komen en in een Motel wonen omdat ze geen woning kunnen betalen. Eigenlijk is het heel triest om te zien dat dit kan.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...