TV Serie : The X-Files

Gisteren heb ik de eerste drie afleveringen gezien van seizoen 10 van de serie The X-Files. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door FOX. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door David Duchovny als Fox Mulder, Gillian Anderson als Dana Scully, Mitch Pileggi als Walter Skinner, Joel McHale als Tad O’Malley, Annet Mahendru als Sveta, Giacomo Baessato als Doctor en Hiro Kanagawa als Garner.

FBI-agenten Mulder (David Duchovny) en Scully (Gillian Anderson) onderzoeken onverklaarbare gebeurtenissen. Terwijl de obsessieve agent Mulder alles ervoor over heeft om de mysteries rondom het buitenaardse op te lossen, weerlegt zijn partner Scully alle mogelijke argumenten.

The X-Files (Serie)

The X-Files (Serie)

Ik vind dit een hele goede serie. Het seizoen 10 sluit mooi aan op de voorafgaande seizoenen en het is ook wel leuk dat de hoofdpersonen allen behoorlijk verouderd zijn sinds het negende seizoen. Het enige jammere vind ik dat de derde aflevering echt heel erg tegenvalt. Ik hoop dan ook dat aflevering vier weer goed is.


Onderstaande series heb ik al gezien, welke uitgezonden zijn door FOX.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...