TV Serie : Once Upon a Time

Ik heb eergisteren de eerste aflevering van het eerste seizoen van de serie Once Upon A Time gekeken. Deze serie is in Nederland te kijken via Interactieve TV van KPN. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Lana Parrilla als Regina Mills, Robert Carlyle als Mr. Gold, Jennifer Morrison als Emma Swan, Jared Gilmore als Henry Mills, Ginnifer Goodwin als Mary Margaret Blanchard, Josh Dallas als David Nolan, Emilie de Ravin als Belle French, Colin O’Donoghue als Captain Killian ‘Hook’ Jones, Rebecca Mader als Zelena, Beverley Elliott als Widow Lucas, Sean Maguire als Robin Hood en Lee Arenberg als Leroy.

De reeks is bedacht door schrijvers en producenten Edward Kitsis en Adam Horowitz en gaat over een vervloekt stadje in Maine waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet. Hun enige hoop is Emma Swan (Jennifer Morrison), de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken.

Serie : Once Upon a Time

Serie : Once Upon a Time

Ik ben de laatste tijd behoorlijk in de ban van films (Red Riding Hood, Mirror Mirror en Hansel & Gretel : Witch Hunters) en series over sprookjes.

De kwaliteit is enorm te noemen en dat geldt ook voor Once Upon A Time. Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt ook zeer goed uitgevoerd. Zeker de switch tussen het verhaal in de sprookjeswereld en het verhaal in de werkelijke wereld is in deze eerste aflevering erg goed in beeld gebracht.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...