Film : Star Trek – Beyond (2016)

Ik heb gisteren de film Star Trek – Beyond (2016) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Chris Pine als Captain James T. Kirk, Zachary Quinto als Commander Spock, Karl Urban als Doctor ‘Bones’ McCoy, Zoe Saldana als Lieutenant Uhura, Simon Pegg als Montgomery ‘Scotty’ Scott, John Cho als Sulu, Anton Yelchin als Chekov, Idris Elba als Krall, Sofia Boutella als Jaylah, Joe Taslim als Manas, Lydia Wilson als Kalara, Deep Roy als Keenser, Melissa Roxburgh als Ensign Syl, Anita Brown als Tyvanna en Doug Jung als Ben.

Halverwege de vijfjarige missie in de ruimte wordt de USS Enterprise aangevallen door een niet te stoppen golf van buitenaardse wezens. De bemanning moet het schip verlaten en strandt op een onbekende planeet, zonder redding?.
FilmTotaal.nl

Film : Star Trek - Beyond (2016)

Film : Star Trek – Beyond (2016)

Na het zien van Star Trek (2009) en Star Trek: Into Darkness (2013), moest ik ook Star Trek – Beyond (2016) zien.

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels hele goede locaties, super special effects, hele goede muziek en erg goede acteurs en actrices. Dit is een mooie toevoeging aan het Star Trek universum.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...