Film : Triangle of Sadness (2022)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Triangle of Sadness (2022) gezien. Deze film hebben wij bekeken bij Picl. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Charlbi Dean als Yaya, Harris Dickinson als Carl, Woody Harrelson als The Captain, Zlatko Buric als Dimitry, Dolly De Leon als Abigail, Hanna Oldenburg als Yacht Steward, Arvin Kananian als Darius, Alicia Eriksson als Alicia, Carolina Gynning als Ludmilla, Linda Anborg als Yacht Passenger, Vicky Berlin als Paula, Sunnyi Melles als Vera, Iris Berben als Therese, Malte Gårdinger als Male Model en Oliver Ford Davies als Winston.

De modellen Carl (Harris Dickinson) en Yaya (Charlbi Dean) worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.
FilmTotaal.nl

Film : Triangle of Sadness (2022)

Film : Triangle of Sadness (2022)

Wij vonden dit een absurdistische film. Het verhaal was wel origineel, maar kwam bijna nergens echt goed uit de verf. Alleen het stuk op het eiland begint heel erg sterk, maar zakt ook vrij snel weer in. De film had ook nog een vrij open einde. Ik vind dit jammer, want met het idee had veel meer gedaan kunnen worden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...