Film : Unbroken (2014)

Gisteren heb ik met Danielle de film Unbroken (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jack O’Connell als Louis Zamperini, Domhnall Gleeson als Phil, Garrett Hedlund als Fitzgerald, als Watanabe, Finn Wittrock als Mac, Jai Courtney als Cup, Maddalena Ischiale als Louise, Vincenzo Amato als Anthony, John Magaro als Tinker, Luke Treadaway als Miller, Louis McIntosh als Harris, Ross Anderson als Blackie, C.J. Valleroy als Young Louie, John D’Leo als Young Pete en Alex Russell als Older Pete.

Louis Zamperini (Jack O’Connell) was een opkomende ster in het hardlopen tijdens de Olympische Spelen van 1936. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stort zijn vliegtuig neer op zee. Samen met twee bemanningsleden dreven ze 47 dagen en 2000 mijl op zee, totdat ze gevangen werden genomen door de Japanse marine.
FilmTotaal.nl

Film : Unbroken (2014)

Film : Unbroken (2014)

Ik vind dit een hele goede film en wel om een aantal redenen.

Het verhaal is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Louis Zamperini en ja, wat kan je dan nog vertellen … Wat heeft die man een hoop meegemaakt in zijn leven zeg!

Verder is de film geregisseerd door Angelina Jolie en ik wil niet zeggen dat je dat aan de film kan zien, maar toch zijn bepaalde scene’s op een dusdanige manier in beeld gebracht dat deze zeer lang blijven hangen.

Als laatste ook nog petje af voor Jack O’Connell. Wat zet hij Louis Zamperini zeer goed neer zeg.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...