Film : De Dominee (2004)

Gisteren heb ik de film De Dominee gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Peter Paul Muller als Klaas, Chantal Janzen als Annet, Frank Lammers als Adri, Marcel Musters als Broer Hansen, Mike Reus als Pim, Roeland Fernhout als Ronald Jan, Tygo Gernandt als Lijfwacht Piet, Keith Davis als Hugo Duvall, Cas Jansen als Pieter, Christian Kmiotek als Jutka Djindiz, Jeroen Spitzenberger als Ronald Jan, Huub Stapel als Vader van Klaas, Pleuni Touw als Tante Jet, Rick Nicolet als Rie Slotemaker en Frans de Wit als Dikke Harry.

In het nog redelijk naïeve Nederland van het hippietijdperk in de jaren zeventig, hebben harde criminelen zich ontfermd over de opbloeiende hasjhandel. Klaas (Peter Paul Muller), zoon van een gevoelloze maar financieel zeer geslaagd zakenman (Huub Stapel), besluit zich ook geheel te wijden aan deze gemakkelijke geldmachine.
FilmTotaal.nl

Film De Dominee (2004)

Film De Dominee (2004)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is zeer goed, dat kan ook niet anders, want het is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Het wordt ook zeer goed onderhoudend neergezet. De verschillende actie scene’s zijn niet te hard, maar ook niet te soft. Het klopt allemaal gewoon geweldig goed, met zeer goed acteerspel van de diverse acteurs en actrices.


Ik heb in de loop van de afgelopen jaren al heel wat Nederlandstalige films en series gezien. Onderstaand een overzicht van de films en series waar ik iets over geschreven heb.

Films

Series

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...