Film : War for the Planet of the Apes (2017)

Ik heb gisteren de film War for the Planet of the Apes (2017) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Andy Serkis als Ceasar, Woody Harrelson als The Colonel, Steve Zahn als Bad Ape, Karin Konoval als Maurice, Amiah Miller als Nova, Terry Notary als Rocket, Ty Olsson als Red Donkey, Michael Adamthwaite als Luca, Toby Kebbell als Koba, Gabriel Chavarria als Preacher, Judy Greer als Cornelia, Sarah Canning als Lake, Devyn Dalton als Cornelius, Aleks Paunovic als Winter en Alessandro Juliani als Spear.

Ceasar (Andy Serkis) en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door de meedogenloze The Colonel (Woody Harrelson). Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Ceasar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste om zijn soort te wreken. Als de reis hen eindelijk tegenover elkaar brengt, nemen Ceasar en The Colonel het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van zowel hun soort als de toekomst van de planeet al bepalen.
FilmTotaal.nl

Film : War for the Planet of the Apes (2017)

Film : War for the Planet of the Apes (2017)

Na het zien van Rise of the Planet of the Apes (2011) en Dawn of the Planet of the Apes (2014), moest ik wel War for the Planet of the Apes (2017) zien.

Ook dit vond ik weer een hele goede film. Het verhaal gaat uiteraard verder en met flair. Wat worden de interacties tussen de verschillende apen toch heel goed weergegeven. Ook in deze film weer zeer goed gekozen locaties, hele goede muziek en goede acteurs en actrices die de film naar een hoger niveau tillen. Mocht er in de toekomst nog een vervolg komen, dan ga ik die zeker ook kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...