Film : Hors normes (2019)

Gisteren heb ik de film Hors normes (2019) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Vincent Cassel als Bruno Haroche, Reda Kateb als Malik, Hélène Vincent als Hélène, la mère de Joseph, Bryan Mialoundama als Dylan, Alban Ivanov als Menahem, Benjamin Lesieur als Joseph, Marco Locatelli als Valentin, Catherine Mouchet als Docteur Ronssin, Frédéric Pierrot als Inspecteur IGAS, Suliane Brahim als Inspectrice IGAS, Lyna Khoudri als Ludivine, l’orthophoniste, Aloïse Sauvage als Shirelle, Djibril Yoni als Fabrice, Ahmed Abdel Laoui als Mounir en Darren Muselet als Cédric.

De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij.
FilmTotaal.nl

Film : Hors normes (2019)

Film : Hors normes (2019)

Wat een indrukwekkende film is dit zeg. Het verhaal grijpt je vanaf het begin direct vast en laat je niet meer los. Het verhaal wordt ook heel erg goed neergezet door alle acteurs en actrices en de gekozen locaties zorgen er ook voor dat alles klopt. Aan het einde blijkt dat de film gebaseerd is op waar gebeurde zaken en toen kreeg ik het werkelijk even koud. Om te bedenken dat er werkelijk mensen zijn die alles voor andere mensen over hebben om maar te zorgen dat de andere mensen het goed hebben.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...