Film : Wild (2014)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Wild (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Reese Whiterspoon als Cheryl, Laura Dern als Bobbi, Thomas Sadoski als Paul, Keene McRae als Leif, Michiel Huisman als Jonathan, W. Earl Brown als Frank, Gaby Hoffman als Aimee, Kevin Rankin als Greg, Brian Van Holt als Ranger, Cliff De Young als Ed, Mo McRae als Jimmy Carter, Will Cuddy als Josh, Leigh Parker als Rick, Nick Eversman als Richie en Ray Buckley als Joe.

Na de dood van haar moeder Bobbi (Laura Dern) en het einde van haar huwelijk met Paul (Thomas Sadoski) is Cheryl Strayed (Reese Whiterspoon) doodongelukkig. Bij wijze van therapie besluit ze de duizend mijl lange Pacific Crest Trail te gaan bewandelen.
FilmTotaal.nl

Film : Wild (2014)

Film : Wild (2014)

Ik vond dit een goede film. Het verhaal werd goed verteld. Het begon eigenlijk met een scene van halverwege het verhaal en de film, om daarna naar het begin te gaan en dan het verhaal verder te vertellen. Je ziet dankzij het gebruik van hele goede locaties, hoeveel de hoofdpersoon eigenlijk lijdt tijdens de toch, maar er ook sterker door wordt. Geweldig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...