Film : You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

Vandaag heb ik de film You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Gemma Jones als Helena, Pauline Collins als Cristal, Anthony Hopkins als Alfie, Rupert Frazer als Jogging Partner, Kelly Harrison als Personal Trainer, Naomi Watts als Sally, Josh Brolin als Roy, Freida Pinto als Dia, Eleanor Gecks als Rollerblading Friend, Antonio Banderas als Greg, Fenella Woolgar als Jane, Lucy Punch als Charmaine, Ewen Bremmer als Poker Friend, Christian McKay als Poker Friend en Philip Glenister als Poker Friend.

Alfie (Anthony Hopkins) heeft zijn vrouw Helena (Gemma Jones) verlaten en probeert met fitness en viagra weer te leven als een jonge god; dat drijft hem in de armen van de prostituee Charmaine (Lucy Punch) waar hij mee trouwt. Zijn vrouw zoekt haar heil bij een waarzegster (Pauline Collins); hun dochter Sally (Naomi Watts) werkt voor een galleriehouder genaamd Greg (Antonio Banderas) en is getrouwd met Roy (Josh Brolin), een mislukt schrijver die voornamelijk naar de buurvrouw Dia (Freida Pinto) aan de overkant loert.
FilmTotaal.nl

Film : You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

Film : You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

Ik vind dit een hele goede film. Een zeer sterk verhaal dat er goed uitgewerkt wordt. Hele goede acteurs en actrices, perfecte locaties maken deze film tot een waar genoegen om te kijken. Woody Allen laat zien dat het leven niet makkelijk is, welke keuze je ook maakt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...