Film : El Club (2015)

Ik heb gisteren de film El Club (2015) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Alfredo Castro als Padre Vidal, Roberto Farias als Sandokan, Antonia Zegers als Hermana Mónica, Marcelo Alonso als Padre Garcia, Jaime Vadell als Padre Silva, Alejandro Goic als Padre Ortega, Alejandro Sieveking als Pedro Ramirez, José Soza als Padre Matías Lazcano, Francisco Reyes als Padre Alfonso, Diego Muñoz als Surfista, Gonzalo Valenzuela als Surfista, Catalina Pulido als Surfista, Paola Lattus als Mujer de Sandokan, Erto Pantoja als Dueño de Perro en Felipe Rios als Dueño de Perro.

Vier ex-dienaren van God wonen samen in een afgelegen huisje aan de Chileense kust. Allen zijn hierheen gestuurd om zich te reinigen van hun zonden uit het verleden. Ze leven volgens een strikt maar redelijk aangenaam regime, onder het toeziend oog van een vrouwelijke huisbewaarder. De komst van een vijfde man doorbreekt de broze stabiliteit van hun dagelijkse routine; de man brengt de geschiedenis met zich mee die ze allemaal het liefst achter zich hadden gelaten.
Cineart.nl

Film : El Club (2015)

Film : El Club (2015)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is goed geschreven en gaat over een stigma van de Katholieke kerk en hoe de hoofdpersonen daar op reageren. De interactie tussen de verschillende personages is erg goed uitgebeeld. Door gebruik te maken van bepaalde filters op de camera heeft de hele film continue een bepaalde sfeer die erg goed past bij het verhaal.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...