Film : Zodiac (2007)

Ik heb gisteren de film Zodiac (2007) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Jake Gyllenhaal als Robert Graysmith, Mark Ruffalo als Inspector David Toschi, Anthony Edwards als Inspector William Armstrong, Robert Downey Jr. als Paul Avery, Brian Cox als Melvin Belli, John Carroll Lynch als Arthur Leigh Allen, Richmond Arquette als Zodiac 1 / Zodiac 2, Bob Stephenson als Zodiac 3, John Lacy als Zodiac 4, Chloë Sevigny als Melanie, Ed Setrakian als Al Hyman, John Getz als Templeton Peck, John Terry als Charles Thieriot, Candy Clark als Carol Fisher en Elias Koteas als Sgt. Jack Mulanax.

Wanneer een seriemoordenaar de politie treitert met zijn raadsels en brieven, zoeken rechercheurs in vier verschillende plaatsen naar de moordenaar. De zaak wordt een obsessie voor vier mannen, van wie hun levens en carrières worden gemaakt en verwoest door het eindeloze spoor van aanwijzingen …
FilmTotaal.nl

Film : Zodiac (2007)

Film : Zodiac (2007)

Gebaseerd op het verhaal van de Zodiac Killer is dit een hele goede film geworden.

Het verhaal is al heel erg goed, maar het wordt echt uitstekend neergezet en vooral de wanhoop bij de politie agenten en de journalisten die na vele jaren werk nog steeds niet veel verder gekomen zijn, is erg goed in beeld gebracht.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...