Serie : Speechless

Ik heb gisteren een aflevering gezien van de serie Speechless. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Comedy Central. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Minnie Driver als Maya DiMeo, John Ross Bowie als Jimmy DiMeo, Cedric Yarbrough als Kenneth, Mason Cook als Ray DiMeo, Micah Fowler als JJ DiMeo en Kyla Kenedy als Dylan DiMeo.

In het gezin met drie kinderen heeft de zoon JJ (Micah Fowler) hersenverlamming waardoor hij in een rolstoel zit en niet kan praten. Ouders Maya (Minnie Driver) en Jimmy (John Ross Bowie) doen er alles aan om zowel JJ als dochter Dylan (Kyla Kenedy) en andere zoon Ray (Mason Cook) van hun behoeftes te voorzien. Moeder Maya is zo gedreven in het verzorgen van haar kinderen dat ze zelfs bij de lokale politie berucht is. Zo berucht dat ome agent zich er liever buiten houdt, want van deze vrouw ga je het niet winnen.

TV Serie : Speechless

TV Serie : Speechless

Ik vind dit een leuke serie. Ook lekker snel, maar wel met hele originele invalshoek. Het gebeurt ook niet vaak dat een acteur met hersenverlamming een personage neerzet met hersenverlamming. In dit geval dus wel en dat is niet alleen gedurft, maar ook erg origineel.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...