Serie : Modern Family

Ik heb gisteren weer een paar afleveringen gezien van de serie Modern Family. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Comedy Central en is ook te zien bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Ed O’Neill als Jay Pritchett, Sofia Vergara als Gloria Delgado-Pritchett, Rico Rodriguez als Manny Delgado, Julie Bowen als Claire Dunphy, Ty Burrell als Phil Dunphy, Nolad Gould als Luke Dunphy, Sarah Hyland als Haley Dunphy, Ariel Winter als Alex Dunphy, Jesse Tyler Ferguson als Mitchell Pritchett, Eric Stonestreet als Cameron Tucker en Aubrey Anderson-Emmons als Lily Tucker-Pritchett.

Het verhaal draait rond drie gezinnen die samen één grote familie vormen. De pater familias is Jay Pritchett (Ed O’Neill). Hij is gescheiden van zijn eerste vrouw Dede (Shelley Long) en is opnieuw getrouwd met de veel jongere Gloria Delgado (Sofia Vergara). Zij is afkomstig uit Colombia en heeft al een zoon uit een vorig huwelijk: Manny (Rico Rodriguez II). In de loop van de reeks krijgen Jay en Gloria ook samen een zoontje: Fulgencio Joe Pritchett.

Uit zijn eerste huwelijk met Dede heeft Jay twee kinderen. De oudste van de twee is dochter Claire Dunphy (Julie Bowen), die getrouwd is met Phil Dunphy (Ty Burrell). Samen hebben ze drie kinderen: Haley (Sarah Hyland), Alex (Ariel Winter) en Luke (Nolad Gould).

Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) is Jays zoon. Hij is homoseksueel en heeft al vijf jaar een relatie met Cameron Tucker (Eric Stonestreet). Samen hebben ze een Vietnamees dochtertje geadopteerd: Lily (Aubrey Anderson-Emmons).

TV Serie : Modern Family

TV Serie : Modern Family

Ik vind dit een hele goede serie omdat de serie een hilarische kijk geeft op het leven van bovengeneomde drie gezinnen, hun onderlinge samenhang en vele herkenbare situaties uit het gewone dagelijkse leven.

Wat ik vooral zo goed vind is de manier waarop de zogenaamde interviews er tussen zitten en het feit dat de verhalen lekker snel doorlopen worden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...