TV Serie : Bancroft

Ik heb gisteren samen met Danielle de eerste twee afleveringen van de serie gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Sarah Parish als Elizabeth Bancroft, Faye Marsay als Katherine Stevens, Amara Karan als Anya Karim, Ryan McKen als Daanish, Mark Preston als Policeman, Anjli Mohindra als Zaheera Kamara, Charles Babalola als Andy Bevan, Lee Boardman als George Morris, Adrian Edmondson als Cliff Walker en Art Malik als Alan Taheeri.

Hoofdinspecteur Elizabeth Bancroft (Sarah Parish) wil de gewelddadige Kamara-bende oprollen. Intussen wordt brigadier Katherine Stevens (Faye Marsay) op een cold case gezet. Het gaat om de moord op Laura Fraser die in 1990 in haar eigen huis werd doodgestoken. Als de wegen van Elizabeth en Katherine elkaar kruisen, ontdekt Katherine dat Elizabeth geheimen heeft die ze niet langer kan bewaren.

TV Serie : Bancroft

TV Serie : Bancroft

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is goed en niet voor de eerste keer is een hoge politiefunctionaris niet helemaal goed. Goede acteurs en actrices, goede muziek.

Vanavond de laatste twee afleveringen maar kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...