TV Serie : Forever

Gisteren heb ik de eerste twee afleveringen gezien van de serie Forever. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Maya Rudolph als June, Fred Armisen als Oscar, Catherine Keener als Kase, Noah Robbins als Mark Erickson, Sharon Omi als Mrs. Nakajima, Kym Whitley als Sharon en Julia Ormond als Marisol.

Het echtpaar June (Maya Rudolph) en Oscar (Fred Armisen) leidt een comfortabel, maar voorspelbaar leven in een Californische voorstad. Al jaren voeren ze dezelfde gesprekken, gebruiken ze dezelfde maaltijden en gaan ze op vakantie in hetzelfde gehuurde meerhuis. Als June voorstelt iets anders te doen, verandert een onverwachte gebeurtenis hun relatie en moeten ze beslissen of ze voor elkaar bestemd zijn.

TV Serie : Forever

TV Serie : Forever

Na het zien van de eerste aflevering vond ik deze serie niet echt interessant, het verhaal werd heel erg traag verteld. Maar toch maar even de tweede aflevering bekeken. En toen werd het al een stuk beter. Het verhaal is best wel aardig bedacht en wordt redelijk goed uitgewerkt met behulp van leuke locaties, goede muziek en redelijk goede acteurs en actrices.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...