TV Serie : Grey’s Anatomy

Ik heb gisteren twee afleveringen van seizoen één van de serie Grey’s Anatomy gezien. Van deze serie zijn in Nederland de eerste dertien seizoenen te bekijken bij KPN via hun Interactieve TV. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Ellen Pompeo als Dr. Meredith Grey, Patrick Dempsey als Dr. Derek Speherd, Sandra Oh als Dr. Christina Yang, Justin Chambers als Dr. Alex Karev, Chandra Wilson als Dr. Miranda Bailey, James Pickens Jr. als Dr. Richard Webber, Sara Ramirez als Dr. Callie Torres, Kevin McKidd als Dr. Owen Hunt, Jessica Capshaw als Dr. Jackson Avery en Sarah Drew als Dr. April Kepner.

In dit medisch drama volg je het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. Hoe gaan ze om met hun patiënten en met elkaar?

TV Serie : Grey's Anatomy

TV Serie : Grey’s Anatomy

Ik heb deze serie al een tijdje zien staan bij Interactieve TV van KPN en nu pas heb ik tijd om te gaan kijken. Ik kan voorlopig ook wel even gaan kijken, want dertien seizoenen is best wel veel om te kijken.

Ik vind dit een hele goede serie. Niet alleen omdat de verhalen lekker snel verteld worden, maar ook omdat de persoonlijke verwikkelingen goed in beeld gebracht worden. Verder ook omdat de ziekenhuis specifieke zaken ook erg goed in beeld gebracht worden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...