Film : Prisoners (2013)

Gisteren heb ik de film Prisoners (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Hugh Jackman als Keller Dover, Jake Gyllenhaal als Detective Loki, Viola Davis als Nancy Birch, Maria Bello als Grace Dover, Terence Howard als Franklin Birch, Melissa Leo als Holly Jones, Paul Dano als Alex Jones, Dylan Minnette als Ralph Dover, Zoë Soul als Eliza Birch, Erin Gerasimovich als Anna Dover, Kyla-Drew als Joy Birch, Wayne Duvall als Captain Richard O’Malley, Len Cariou als Father Patrick Dunn, David Dastmalchian als Bob Taylor en Brad James als Officer Carter.

Prisoners gaat om een timmerman (Hugh Jackman), wiens dochter (Erin Gerasimovich) en haar beste vriendin (Zoë Soul) worden ontvoerd. Als het de politie niet lukt om hen te vinden, neemt hij het recht in eigen handen. Tijdens zijn zoektocht komt hij lijnrecht tegenover een detective (Jake Gyllenhaal) te staan, die de zaak koste wat het kost op wil lossen.
FilmTotaal.nl

Film : Prisoners (2013)

Film : Prisoners (2013)

Het verhaal voor deze film is uitzonderlijk goed bedacht en heel erg goed uitgewerkt. Letterlijk tot op het einde van de film heb je geen idee hoe het precies zit en dat is voor dit soort films erg goed. De locaties zijn zeer goed gekozen en de acteurs en actrices doen het ook heel erg goed.

Hugh Jackman heb ik ook nog gezien in de films Van Helsing (2004), X-Men Origins – Wolverine (2009) en The Wolverine (2013).

Jake Gyllenhaal heb ik ook nog gezien in de films Zodiac (2007), Prince of Persia : The Sands of Time (2010) en Source Code (2011).

Paul Dano heb ik ook nog gezien in de serie War & Peace en de films Cowboys & Aliens (2011) en 12 Years A Slave (2013).

Viola Davis heb ik ook nog gezien in de films Jesse Stone – Stone Cold (2005), Jesse Stone – Death in Paradise (2006), Beautiful Creatures (2013), The Help (2011) en Ender’s Game (2013).

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...