TV Serie : Hunters

Samen met Danielle heb ik gisteravond drie afleveringen van de serie Hunters gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden Canvas. In deze serie werden de hoofdrollen gespeeld door Rolf Lassgård als Erik Bäckström, Pelle Heikkilä als Markus Lindmark, Johan Marenius Nordahl als Peter Bäckström, Johannes Kuhnke als Måns Richardsson, Anna Azcárate als Ragnhild, Annika Nordin als Karin Johansson en Ia Langhammer als Sanna.

In de Zweedse misdaadreeks Hunters vestigt voormalig politieman Erik Bäckström (Rolf Lassgård) zich na een lang verblijf in Stockholm opnieuw in zijn geboortestreek Norbotten in de ongerepte natuur van Noord-Zweden. Hij helpt er een mijnbouwondernemer die belaagd wordt door milieuactivisten. Wanneer er een moord gepleegd wordt moet hij kiezen tussen zijn gevoel voor rechtvaardigheid en de loyauteit aan zijn streekgenoten.

TV Serie : Jägarna

TV Serie : Jägarna

Ik vind dit een hele goede serie. De serie is gemaakt in Zweden en is van zeer hoge kwaliteit. Een ijzersterk verhaal wordt erg goed uitgebeeld middels hele goede locaties en hele goede muziek. De verschillende acteurs en actrices zijn ook erg goed bezig. Dag moge ook wel duidelijk worden uit het feit dat wij gelijk de eerste drie afleveringen van totaal zes hebben gekeken en vanavond zeer waarschijnlijk de laatste drie afleveringen gaan kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...