TV Serie : Innocent

Van het weekend hebben Danielle en ik alle vier de afleveringen gezien van de serie Innocent. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Angel Coulby als DI Cathy Hudson, Lee Ingleby als David Collins, Nigel Lindsay als DCI William Beech, Hermione Norris als Alice, Fionn O’Shea als Jack, Eloise Webb als Rosie en Tony Gardner als Superintendent Mark Hillman.

Na zeven jaar wordt David Collins (Lee Ingleby) vanwege een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw. Hoewel hij nog steeds een verdachte is, wordt de zaak opnieuw onderzocht.

TV Serie : Innocent

TV Serie : Innocent

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is zeer goed bedacht met heel veel lagen en heel veel geheimen. Het verhaal wordt goed uitgebeeld door de verschillende acteurs en actrices. De locaties zijn goed gekozen, de muziek is goed, kortom … Een hele goede serie.

Ook leuk dat ik Lee Ingleby al in meer series heb zien spelen. In George Gently speelde hij John Baccus, de rechterhand van George Gently. In The Five speelde hij Slade.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...