Film : Inexorable (2021)

Gisteren heb ik de film Inexorable (2021) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Benoît Poelvoorde als Marcel Bellmer, Mélanie Doutey als Jeanne Drahi Bellmer, Alba Gaïa Bellugi als Gloria Bartel, Janaina Halloy als Lucie Drahi Bellmer, Anaël Snoek als Paola, Jackie Berroyer als Le taulier, Sam Louwyck als Harry Ledoux, Paul Gottignies als Dr. Michaud, Tania Garbarski als Elia, Lara Persain als La vendeuse, David Murgia als Le propriétaire du chenil, Catherine Salée als La journaliste en Julia Demoulin als La maman du taulier.

Succesvol schrijver Marcel Bellmer (Benoît Poelvoorde) trekt samen met zijn vrouw Jeanne (Mélanie Doutey) en hun dochter Lucie (Janaina Halloy) in het kolossale landhuis van zijn schoonfamilie. Marcel hoopt vurig dat zijn nieuwe optrekje hem zal verlossen van zijn “writer’’s block” zodat hij eindelijk een waardig vervolg kan schrijven op zijn hitroman Inexorable. Al snel verschijnt er afleiding in de vorm van Gloria (Alba Gaïa Bellugi): een timide en ongemakkelijke jonge vrouw, zonder eigen huis of familie, die toevalligerwijs goed klikt met Lucie. Ze wordt met open armen ontvangen als oppas, en draait al gauw mee in het huishouden. Wanneer Gloria aan Marcel opbiecht dat zijn boeken haar door heel wat donkere momenten heen hebben gesleept, kan Marcel zich nog moeilijk beheersen. Hij raakt volledig in de ban van de jonge vrouw, met een reeks onvermijdelijke gebeurtenissen als gevolg …
FilmTotaal.nl

Film : Inexorable (2021)

Film : Inexorable (2021)

Ik vond dit een indrukwekkende en zeer goede film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. Een fraaie horror film voor tijdens het Thrillerfestival in Zoetermeer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...