TV Serie : Lois

Ik heb gisteren met Danielle de eerste twee afleveringen van de serie Lois gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie werden de hoofdrollen gespeeld door Noortje Herlaar als Lois Elzinga, Kay Greidanus als Nick, Raymond Thiry als Ramon, Bart Klever als Fred Klinkenberg, Puck Pommelien Busser als Tessa Elzinga, Ramsey Nasr als Onno van Zuylen en Ian Bok als Guido Zevenhuizen.

LOIS is de spannende driedelige thrillerserie gebaseerd op de boekenreeks (Aan niemand vertellen, Morgen ben ik weer thuis en Vraag niet waarom) voor Simone van der Vlugt. De gelijknamige hoofdpersoon, Lois Elzinga (Noortje Herlaar), werkt als rechercheur bij de Alkmaarse politie en krijgt elke week met een nieuwe, complexe zaak te maken.

TV Serie : Lois

TV Serie : Lois

Ik vind dit een hele goede serie. Maar ja, dat moet wel als de serie gebaseerd is op boeken van Simone van der Vlugt.

Per aflevering een zaak die behandeld wordt, is als kijker prettig. Je kan gewoon meedenken en krijgt niet te veel informatie over je heen. Verder wordt er nog een verhaallijn over het privé leven van Lois Elzinga over de drie afleveringen uitgesmeerd in een tempo dat zeer goed te bevatten is.

De verhalen zijn zeer goed geschreven en worden zeer goed uitgewerkt in de serie. Goed gekozen locaties, goede acteurs en actrices en hele goede muziek maken dit tot een hele goede serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...