Film : The Wolverine (2013)

Gisteren heb ik de film The Wolverine (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Hugh Jackman als Logan, Tao Okamoto als Mariko, Rila Fukushima als Yukio, Hiroyuki Sanada als Shingen, Svetlana Khodchenkova als Viper, Brian Tee als Noburu, Hal Yamanouchi als Yashida, Will Yun Lee als Harada, Ken Yamamura als Young Yashida, Famke Janssen als Jean Grey, Nobutaka Aoyagi als Security, Seiji Funamoto als Servant, Shinji Ikefuji als Pock-Face, Qyoko Kudo als Aya en Nobuaki Kakuda als Buddhist Priest.

Logan (Hugh Jackman) komt tegenover zijn ultieme vijand Yashida (Hal Yamanouchi) te staan in een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.
FilmTotaal.nl

The Wolverine (2013)

The Wolverine (2013)

Na het zien van de film X-Men Origins – Wolverine wilde ik ook heel graag The Wolverine zien en ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Het verhaal is goed en wordt zeer goed gebracht met gebruik making van hele goede special effects, goede acteurs en actrices en hele goede muziek.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...