TV Serie : Mr Selfridge

Van de week heb ik een aflevering gezien van seizoen 4 van de serie Mr Selfridge. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Jeremy Piven als Harry Selfridge, Katherine Kelly als Lady Mae, Greg Austin als Gordon Selfridge, Ron Cook als Mr. Crabb, Tom Goodman-Hill als Mr. Grove, Amanda Abbington als Miss Mardle, Samuel West als Frank Edwards, Trystan Gravelle als Victor Colleano, Callum Callaghan als George Towler, Malcolm Rennie als Fraser en Sadie Shimmin als Miss Plunkett.

De Amerikaan Harry Gordon Selfridge (Jeremy Piven) is met zijn gezin van Chicago naar Londen gekomen en wil hier een exclusief warenhuis opzetten. Dat gaat niet zonder slag of stoot.

TV Serie : Mr Selfridge

TV Serie : Mr Selfridge

Ik vind dit een hele goede serie. De serie speelt in het vroeg twintigste eeuwse London en dat is goed te zien aan de auto’s die gebruikt worden, maar ook aan de kleding die de acteurs en actrices aan hebben. De verhaallijnen zijn zeer goed geschreven en worden nog beter uitgebeeld middels perfect gekozen locaties, hele goede muziek en acteurs en atrices die heel erg goed hun best doen.

De NPO zend de laatste paar jaren heel veel goede series uit en daar ben ik blij mee.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...