Film : Angel Has Fallen (2019)

Gisteren heb ik de film Angel Has Fallen (2019) gezien. Deze film is in Nederland te streamen via Videoland. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Gerard Butler als Mike Banning, Frederick Schmidt als Travis Cole, Danny Huston als Wade Jennings, Rocci Williams als Bruno, Piper Perabo als Leah Banning, Harry Ditson als Neurologist, Linda John-Pierre als Receptionist, Lance Reddick als David Gentry, Ori Pfeffer als Agent Murphy, Morgan Freeman als President Alan Trumbull, Jasmine Hyde als CNN Reporter, Ian Porter als Fox Reporter, Laurel Lefkow als MSNBC Reporter, Michael Landes als Sam Wilcox en Mark Arnold als James Haskell.

Na een aanslag op de Amerikaanse President Alan Trumbull (Morgan Freeman) wordt diens trouwe beschermer Mike Banning (Gerard Butler) hier onterecht van beschuldigd en in hechtenis genomen. Banning weet te ontsnappen en moet de Secret Service en de FBI te slim af zijn om erachter te komen waar de echte dreiging vandaan komt. Wanhopig om achter de waarheid te komen, krijgt Banning hulp uit onverwachte hoek om z’n naam te zuiveren, z’n familie te beschermen en het land te redden.
FilmTotaal.nl

Film : Angel Has Fallen (2019)

Film : Angel Has Fallen (2019)

De laatste film in de “Fallen” triologie is Angel Has Fallen en ik moet zeggen dat ik deze toch wel de beste vond. Zowel Olympus Has Fallen als London Has Fallen waren al zeer goed, maar in Angel Has Fallen is het verhaal pas echt heel goed en zijn de verschillende actie scenes ondergeschikt gemaakt aan het verhaal. Het verhaal wordt met grote vaart verteld en dat is fijn, want dan kan je film echt in één keer uit kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...