(TV) Serie : Pørni

Gisteren heb ik met Danielle de eerste drie afleveringen gezien van de serie . Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Henriette Steenstrup als Pørni, Nils Ole Oftebro als Ole Johan, Vivild Falk Berg als Hanna, Ebba Jacobsen Öberg als Sigrid, Jon Ranes als Leo, Jan Gunnar Røise als Finn en Gunnar Eiriksson als Bjørnar.

Pernilla, of Pørni (Henriette Steenstrup), doet haar uiterste best om alles draaiende te houden onder ingewikkelde omstandigheden. Ze heeft haar handen vol met haar kinderen, haar vader die aan een tweede jeugd is begonnen, en haar baan bij de Kinderbescherming. En dan zijn er nog de mannen in haar leven.

(TV) Serie : Pørni

(TV) Serie : Pørni

Ik vind dit een leuke serie. Het verhaal is erg uitgebreid, maar wordt met heel veel snelheid verteld. De hoofdpersoon Pørni heeft niet alleen wat klappen te verwerken gehad, maar heeft ook nog eens een druk leven met twee eigen kinderen, een kind van haar zus, haar eigen man waar ze van gescheiden is, haar baan en het vinden van geluk. Alles wordt zeer goed in beeld gebracht en je krijgt bijna medelijden met de hoofdpersoon.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...