Film : Cowboys (2020)

Gisteren heb ik de film Cowboys (2020) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Steve Zahn als Troy, Sasha Knight als Joe, Jillian Bell als Sally, Ann Dowd als Faith, Gary Farmer als Robert Spottedbird, Chris Coy als Jerry, John Reynolds als Grover, Bob Stephenson als Sheriff George Jenkins, AJ Slaght als Stevie en John Beasley als Ben the Friendly Ranger.

Vader Troy (Steve Zahn) en kind Joe (Sasha Knight) op de vlucht door het ruige Montana, met een dienstklopperige agent op de hielen. Originele Amerikaanse indie-film. Regisseur Anna Kerrigan moderniseert clichés van het ruige westerngenre in een tedere vertelling rond een transgender-kind op de vlucht. Anna Kerrigan maakte een krachtige moderne western, met emotionele waarachtigheid; haar zorgvuldige regie breekt met alle stereotypen.
FilmTotaal.nl

Film : Cowboys (2020)

Film : Cowboys (2020)

Ik vond dit een hele goede en zeer indrukwekkende film. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. De combinatie van een verhaal over een meisje dat liever een jongen wil zijn, wordt gebracht in adembenemende natuur. Ik vond ook met name Sasha Knight als Joe heel erg goed. Een jongen die eerst een meisje speelt en dan een meisje speelt dat liever een jong wil zijn en dan een jongen speelt. Fantastisch acteerwerk gewoon. Dit zijn echt de films waardoor ik lid ben geworden van Filmhuis Cameo Zoetermeer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...