TV Serie : Rebecka Martinsson

Ik heb gisteren met Danielle de eerste aflevering van de serie Rebecka Martinsson gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door de NPO. In deze serie werden de hoofdrollen gespeeld door Ida Engvoll als Rebecka Martinsson, Eva Melander als Anna Maria Mella, Jakob Öhrman als Krister Eriksson, Gunilla Röör als Alva Björnfot, Jonas Inde als Fredrik Ohlsson, Niklas Engdahl als Måns Wenngren, Ville Virtanen als Lars Pohjanen, Erdalan Esmaili als Tommy Rantakyrö, Lars Lind als Sivving Fjällborg, Thomas Oredsson als Sven-Erik Stålnacke en Samuel Fröler als Carl von Post.

Rebecka Martinsson (Ida Engvoll) is een succesvolle advocate die net een aanbod heeft gekregen om partner te worden bij haar advocatenkantoor in Stockholm. Maar dan gaat ze voor een uitvaart terug naar Noord-Zweden, waar ze is opgegroeid bij haar oma en waar ze zich nog steeds op haar plek blijkt te voelen.

TV Serie : Rebecka Martinsson

TV Serie : Rebecka Martinsson

Ik vind dit een hele goede serie. Vooral de locaties zijn zeer goed gekozen en geven heel goed het Noorden van Zweden weer. Ook het camerawerk is verfrissend anders.

Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt erg goed uitgewerkt. Goede actrices en acteurs maken dit toch wel een feest om naar te kijken. Opvallend is wel dat de NPO twee afleveringen tegelijk uitzend.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...