Film : De Surprise (2015)

Afgelopen Zaterdag heb ik samen met Danielle de film De Surprise (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge als Jacob van Zuylen de With, Georgina Verbaan als Anne de Koning, Jan Decleir als Cornald Muller, Henry Goodman als Mr. Jones, Ankur Bahl als Asif, Naveed Choudhry als Moshin, Oliver Gatz als Halim en Ronny Jhutti als Khuram.

Een excentrieke multimiljonair (Jeroen van Koningsbrugge) tekent een contract om zijn leven te laten beëindigen. Terwijl hij zijn kist uitzoekt, ontmoet hij een jonge vrouw (Georgina Verbaan) die eenzelfde contract getekend heeft. De problemen beginnen als zij verliefd op elkaar worden en ze het contract ongedaan willen maken.
FilmTotaal.nl

FIlm : De Surprise (2015)

FIlm : De Surprise (2015)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is wat dunnetjes, maar wordt er goed uitgewerkt, middels hele goede locaties, klasse acteurs en actrices en goed gekozen muziek.

Ik heb de laatste best wel wat films en series gezien met Jeroen van Koningsbrugge in de hoofdrol. De film De Surprise, de series Riphagen en Smeris en ik moet zeggen dat ik hem steeds beter begin te vinden als acteur. Met gemak speelt hij een harde smeris, een niets ontziende persoon in de Tweede Wereldoorlog en nu een labiele multimiljonair. Geweldig gewoon.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...