Film : Oblivion (2013)

Ik heb gisteren de film Oblivion (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Tom Cruise als Jack Harper, Morgan Freeman als Beech, Olga Kurylenko als Julia Harper, Andrea Riseborough als Victoria ‘Vika’ Olsen, Nicolaj Coster-Waldau als Sykes, Melissa Leo als Sally, Zoë Bell als Kara, Abigail Lowe als Julia’s Child, Isabelle Lowe als Julia’s Child en David Madison als Grow Hall Survivor.

In Oblivion, een verfilming van de gelijknamige sci-fi comic van regisseur Kosinksi, is de wereld vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog. De overlevenden kunnen niet meer op de grond leven en zijn genoodzaakt om op wolken-niveau een nieuw bestaan op te bouwen. Beneden op de aarde leven aliens die tegen de straling kunnen. Soldaat Jack Harper (Tom Cruise) is een van de laatste robotreparateurs op aarde als onderdeel van een grote operatie om belangrijke grondstoffen te verkrijgen. Zijn missie zit er bijna op, totdat hij een vreemdeling redt uit een neergestort ruimteschip.
FilmTotaal

Film : Oblivion (2013)

Film : Oblivion (2013)

Ik vind Science Fiction films erg leuk en dus ook deze. Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt zeer fraai in beeld gebracht. Mooie beelden van een zwaar verwoeste aarde waar je zo nu en dan zeer bekende delen uit de grond ziet steken. Het enige jammere is wel dat er voor gekozen is om alleen Amerikaanse stukken te laten zien. Ik zou het ook wel leuk vinden als een paar bekende Europese stukken, zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren, getoond zouden worden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...