(TV) Serie : Star Trek – Deep Space Nine

Gisteren heb ik de eerste aflevering gezien van de serie Star Trek – Deep Space Nine. Deze serie is in Nederland te bekijken via Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Avery Brooks als Commander Benjamin Sisko, Rene Auberjonois als Odo, Cirroc Lofton als Jake Sisko, Alexander Siddig als Doctor Bashir, Colm Meaney als Chief Miles O’Brien, Nana Visitor als Major Kira, Armin Shimerman als Quark en Terry Farrell als Lt. Cmdr. Jadzia Dax.

In deze spin-off van Star Trek leidt Commander Benjamin Sisko (Avery Brooks) de pluriforme bemanning van Deep Space Nine, een ruimtestation van de Federatie met een complexe missie.

(TV) Serie : Star Trek - Deep Space Nine

(TV) Serie : Star Trek – Deep Space Nine

Nadat ik de series Star Trek – Picard, Star Trek, Star Trek – The Next Generation en Star Trek – Voyager al gezien had, wilde ik ook graag de serie Star Trek – Deep Space Nine kijken. En ik vind ik het nu al een leuke serie.

Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt middels hele goede special effects, goede acteurs en actrices met hele goede make-up, goede modellen van space stations, space ships en hele goede muziek.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...