TV Serie : Star Trek – Picard

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie Star Trek – Picard. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Amazon Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Patrick Stewart als Jean-Luc Picard, Isa Briones als Soji / Dahj, Alison Pill als Dr. Agnes Jurati, Michelle Hurd als Raffi Musiker, Santiago Cabrera als Cristóbal Rios, Harry Treadaway als Narek en Evan Evagora als Elnor.

De serie bevindt zich chronologisch gezien twintig jaar na de film Nemesis uit 2002. De vernietiging van de planeet Romulus van het Romulaanse Rijk in 2387, zoals vermeld in de film Star Trek, speelt een grote rol in deze serie.

Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) leidde de missie die de Romulanen van Romulus moest redden. Er vond echter een tragedie plaats, waardoor hij stopte bij Starfleet en zich terugtrok in zijn wijngaard. De Romulanen maken jacht op androïden, waaronder Dahj (Isa Briones). Ze zoekt hulp bij Picard.

TV Serie : Star Trek - Picard

TV Serie : Star Trek – Picard

Na het zien van de films Star Trek (2009), Star Trek – Into Darkness (2013) en Star Trek – Beyond (2016) moest ik ook echt de serie Star Trek – Picard zien en ik ben niet teleurgesteld.

Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt met behulp van hele goede special effects, goed gekozen locaties, hele goede muziek en goede acteurs en actrices. Je hebt meteen het gevoel dat je weer middenin de hele Star Trek wereld zit.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...