(TV) Serie : Squid Game

Van de week heb ik een aflevering gezien van de serie Squid Game. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Lee Jung-Jae als Seong Gi-hun, Park Hae-soo als Cho Sang-woo, Hoyeon als Kang Sae-byeok, Oh Yeong-su als Oh Il-nam, Wi Ha-joon als Hwang Jun-ho, Heo Sung-tae als Jang Deok-su en Anupam Tripathi als Ali Abdul.

Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

(TV) Serie : Squid Game

(TV) Serie : Squid Game

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is heel origineel en goed bedacht en nog veel beter uitgewerkt. Goede acteurs en actrices, goede muziek, maar vooral goede locaties. De steden en dorpen die gebruikt worden laten heel erg goed zien hoe het in Korea is, maar het verlaten eiland en daarin en op alle zaken waar de kinderspellen gespeeld worden is werkelijk geniaal gevonden. Af en toe behoorlijk bloederige scene’s, maar dat hoort wel bij het verhaal.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...