Film : The Maze Runner – The Scorch Trials (2015)

Gisteren heb ik de film The Maze Runner – The Scorch Trials (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Dylan O’Brien als Thomas, Ki Hong Lee als Minho, Kaya Scodelario als Teresa, Thomas Brodie-Sangster als Newt, Dexter Darden als Frypan, Alexander Flores als Winston, Jacob Lofland als Aris, Rosa Salazar als Brenda, Giancarlo Esposito als Jorge, Patricia Clarkson als Ava Paige>, Aidan Gillen als Janson, Terry Dale Parks als Carl (Masked Man), Kathryn Smith-McGlynn als Dr. Crawford, Lili Taylor als Mary en Barry Pepper als Vince.

De jongeren zaten in de The Maze Runner nog vast in een gigantische levensgevaarlijke doolhof, maar bevinden zich nu in de minstens net zo gevaarlijke buitenwereld. Ze zijn dus nog lang niet veilig en staan eigenlijk voor een veel grotere uitdaging. De groep jongeren gaat op onderzoek uit, met Thomas (Dylan O’Brien), Teresa (Kaya Scodelario) en Minho (Ki Hong Lee) als grootste waaghalzen, en komen achter de gevolgen van de Flare-uitbraak en de bedoelingen van de organisatie WCKD.
FilmTotaal.nl

Film : The Maze Runner - The Scorch Trials (2016)

Film : The Maze Runner – The Scorch Trials (2016)

Na het zien van The Maze Runner, moest ik ook The Maze Runner – The Scorch Trials zien en ik ben blij dat ik beide films gezien heb. Was The Maze Runner al erg goed, The Maze Runner – The Scorch Trials is zo mogelijk nog beter.

Na de ontsnapping uit het doolhof komt de groep in een opvangtehuis dat zeer goed gemaakt is en erg goed weergegeven wordt. Ook de spanning die bij Thomas oploopt naarmate Aris hem meer vertelt over wat er werkelijk gaande is, is zeer goed te zien. Als de groep daarna dan ook besluit te ontsnappen uit het opvangtehuis komen ze in de werkelijke wereld terecht en wat is die wereld goed weergegeven zeg. Overal herkenbare gebouwen die door het zand nog een stukje uitsteken, maar ook heel veel ingestortte gebouwen waar ook nog in gelopen wordt. Fantastisch gemaakt allemaal. De laatste reis naar de ondergrondse aanvalsgroep is ook zeer goed in beeld gebracht.

Het einde is een beetje abrupt, maar als ik dan weet dat er hard gewerkt wordt aan The Maze Runner: The Death Cure, dan weet ik ook dat ik die film ook echt moet gaan kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...