TV Serie : The Inner Circle

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste drie afleveringen gezien van de serie The Inner Circle. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Niklas Engdahl als David Ehrling, Nanna Blondell als Lena Nilsdotter, Ebba Hultkvist als Josephine Sparre, Olle Sarri als Joel Ehrling, Melinda Kinnaman als Astrid Pahlawi, Barbro ‘Babben’ Larsson als Bojan Eriksson en Sara Askelöf als Säpo Sara.

In het Zweedse Almedalen zijn de belangrijkste politieke kopstukken bijeen. Het gerucht gaat dat premier Elvira Kropp overweegt af te treden. De strijd om haar opvolging gaat tussen minister David Ehrling (Niklas Engdahl), die geldt als een politieke belofte, en de meer ervaren minister van Milieu Ann-Louise Hegel. Al snel blijkt dat het politieke spel keihard wordt gespeeld, en Davids familie dreigt de dupe te worden.

TV Serie : The Inner Circle

TV Serie : The Inner Circle

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt. Goed gekozen locaties, goede muziek, goede acteurs en actrices en een snel, maar niet te snel vertellen van het verhaal maken dit een fijne serie om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...