Film : Kidnapping Freddy Heineken (2015)

Gisteren heb ik de film Kidnapping Freddy Heineken (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jim Sturgess als Cor van Hout, Sam Worthington als Willem Holleeder, Ryan Kwanten als Jan ‘Cat’ Boellard, Anthony Hopkins als Freddy Heineken, Mark van Eeuwen als Frans ‘Spikes’ Meijer, Thomas Cocquerel als Martin ‘Brakes’ Erkamps, Jenima West als Sonja Holleeder, David Dencik als Ab Doderer, Dirk Roothooft als Pa Holleeder, Vera van Dooren als Ma Holleeder, Kat Lindsay als Karin, Rory McCrery als Iverson, Vince Canlas als Chinese Restaurant Owner, Natalie Mejer als French Stewardess en Eric Godon als Police Drop Off Driver.

In 1984 besluiten vier vrienden in een gedurfd plan biermagnaat Freddy Heineken (Anthony Hopkins) te ontvoeren. Ze vragen het grootste losgeldbedrag ooit voor de ontvoering van een persoon.
FilmTotaal.nl

Film : Kidnapping Freddy Heineken (2015)

Film : Kidnapping Freddy Heineken (2015)

Na het zien van de film De Heineken Ontvoering en de serie Judas moest ik natuurlijk ook de film Kidnapping Freddy Heineken zien en ik ben blij dat ik dat gedaan heb.

Op zich is de film iets minder leuk dan de Nederlandse variant, maar het blijft wel een film die goed gemaakt is. Met heel veel locaties die of in Nederland lagen, of heel veel op Nederland leken. Het verhaal is goed gevolgd en Anthony Hopkins is echt heel goed als Freddy Heineken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...