TV Serie : The Last Man On Earth

Afgelopen Donderdag heb ik een aflevering gezien van de serie The Last Man on Earth. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Comedy Central. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Will Forte als Phil Miller, Kristen Schaal als Carol Pilbasian, January Jones als Melissa Shart, Mel Rodriguez als Todd, Cleopatra Coleman als Erica, Mary Steenburgen als Gail Klosterman en Boris Kodjoe als Phil Miller #2.

De serie The Last Man on Earth gaat over Phil Miller (Will Forte) die in het jaar 2020 denkt dat hij de laatste man op aarde is, nadat de aarde een jaar daarvoor het slachtoffer was van een dodelijk virus.

The Last Man On Earth

The Last Man On Earth

Ik vind dit een leuke serie, ook al is het verhaal niet erg origineel, want in 2007 was er ook al de film I Am Legend, maar de uitwerking van de serie is wel goed gedaan.

De locaties zijn erg goed gekozen en worden zeer goed gebruikt. Het verhaal is redelijk bedacht, maar wordt goed uitgevoerd door middel van gave muziek en goede acteurs en actrices. Tijdens het kijken gingen mijn gedachten zo nu en dan afdwalen en ging ik bedenken hoe ik het zou vinden als ik in zo een situatie terecht zou komen. Ik vind het dus goed dat het bekijken van de serie mij aan het denken heeft gezet.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...