Film : Dune: Part Two (2024)

Vorige week heb ik de film Dune: Part Two (2024) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Timothée Chalamet als Paul Atreides, Zendaya als Chani, Rebecca Ferguson als Jessica, Javier Bardem als Stilgar, Josh Brolin als Gurney Halleck, Austin Butler als Feyd-Rautha, Florence Pugh als Princess Irulan, Dave Bautista als Beast Rabban, Christopher Walken als Emperor, Léa Seydoux als Lady Margot Fenring, Stellan Skarsgård als Baron Harkonnen, Charlotte Rampling als Reverend Mother Mohiam, Souheila Yacoub als Shishakli, Roger Yuan als Lanville en Babs Olusanmokun als Jamis.

‘In Dune: Part Two’ gaat de legendarische reis van Paul Atreides (Timothée Chalamet) verder in gezelschap van Chani (Zendaya) en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.
FilmTotaal.nl

Film : Dune: Part Two (2024)

Film : Dune: Part Two (2024)

Na het lezen van de diverse boeken over Dune en het zien van de film Dune, moest ik ook wel Dune: Part Two zien en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.

De film gaat verder waar de eerste film eindigde en laat met behulp van hele goede special effects, zeer goed gekozen locaties, hele goede muziek en zeer goede acteurs en actrices het verdere verloop van het verhaal zeer levendig zien.

In mijn ogen zijn het boek en de films over Dune toch wel op hetzelfde niveau als The Lord of the Rings. Natuurlijk is het zo dan bij Dune de details over de verschillende families in de loop van het verhaal verteld worden, maar als je de boeken leest, maar ook de films kijkt, krijg je heel informatie over je heen en ook nog eens doorspekt van actie, avontuur en drama. Ik kan dan ook niet wachten op de volgende delen, want ik weet zeker dat er nog minimaal twee films gemaakt zullen worden omdat de boeken over Dune zo ontzettend veel vertellen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...