(TV) Serie : The Man in the High Castle

Gisteren heb ik samen met Danielle de eeste twee afleveringen gezien van de serie The Man in the High Castle. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Alexa Davalos als Juliana Crain, Joel de la Fuente als Inspector Kido, Rufus Sewell als John Smith, Chehlah Horsdal als Helen Smith, Brennan Brown als Robert Childan, DJ Qualls als Ed McCarthy en Cary-Hiroyuki Tagawa als Nobusuke Tagomi.

The Man in the High Castle, gebaseerd op de bekroonde roman van Philip K. Dick en geproduceerd door Ridley Scott (Blade Runner) en Frank Spotnitz (The X-Files), schetst een wereld waarin de geallieerden de Tweede Wereldoorlog hebben verloren en Japan en Duitsland heersen over de Verenigde Staten.

Serie : The Man In The High Castle

Serie : The Man In The High Castle

Wow …

Wat een goede serie is dit zeg. Het verhaal is op en top goed en wordt heel erg goed uitgewerkt.

Het decor is een fraaie setting voor de verhaallijn, maar het gaat juist om de kleine details die het geloofwaardig en super goed maken. Mooie, goed gekozen, muziek en veel props uit de jaren 60, maken dit dan ook nog een serie waar je graag naar kijkt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...