Film : Still Alice (2014)

Ik heb gisteren de film Still Alice (2014) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Julianne Moore als Alice Howland, Kate Bosworth als Anna Howland-Jones, Shane McRae als Charlie Howland-Jones, Hunter Parrish als Tom Howland, Kristin Stewart als Lydia Howland, Alec Baldwin als John Howland, Seth Gilliam als Frederic Johnson, Stephen Kunken als Dr. Benjamin, Erin Darke als Jenny, Daniel Gerroll als Eric Wellman, Quincy Tyler Bernstine als Nursing Home Administrator, Maxine Prescott als Nursing Home Resident, Orlagh Cassidy als Primary Care Doctor, Rosa Arredondo als Convention Facilitator en Zillah Glory als Masha.

Alice Howland (Julianne Moore) is gelukkig getrouwd met drie kinderen (Kate Bosworth, Hunter Parrish en Kristin Stewart). Ze is een beroemd hoogleraar in de taalkunde, maar begint woorden te vergeten. Als ze een verwoestende diagnose krijgt, wordt de onderlinge band tussen Alice en haar familie onder druk gezet.
FilmTotaal.nl

Still Alice (2014)

Still Alice (2014)

Ik vind dit een hele goede film. Het laat heel goed zien hoe een vreselijke ziekte Alzheimer eigenlijk is. Julianne Moore is echt heel erg goed aan het acteren.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...