(TV) Serie : The Tourist

Gisteren hebben Danielle en ik een aflevering gezien van de serie The Tourist. Deze serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Jamie Dornan als Elliot, Danielle MacDonald als Helen Chambers, Greg Larsen als Ethan Krum, Victoria Haralabidou als Lena Pascal, Shalom Brune-Franklin als Luci, Olwen Fouéré als Niamh Cassidy en Ólafur Darri Ólafsson als Billy.

Na een aanslag op zijn leven ontwaakt een man met geheugenverlies in een Australisch ziekenhuis, zonder te weten wie hij is en wat er is gebeurd. Hij moet zo snel mogelijk zijn identiteit zien te achterhalen, voor hij wordt ingehaald door zijn verleden.

(TV) Serie : The Tourist

(TV) Serie : The Tourist

Dit is echt een serie waarvan je de seizoenen in volgorde moet kijken. Wij zijn gestart met aflevering 1 van seizoen 2, maar dat was nogal verwarrend. Maar toen wij aflevering 1 van seizoen 1 hadden gezien, was het verhaal wel duidelijk. Een aardig verhaal dat redelijk uitgewerkt wordt. Wel met heel goed gekozen locaties die echt wel heel veel toevoegen aan de serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...