(TV) Serie : Walker

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Walker. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Viaplay. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Jared Padalecki als Cordell Walker, Molly Hagan als Abeline Walker, Keegan Allen als Liam Walker, Violet Brinson als Stella Walker, Kale Culley als August Walker, Coby Bell als Larry James, Jeff Pierre als Trey Barnett, Mitch Pileggi als Bonham Walker en Odette Annable als Geri Broussard.

Cordell Walker (Jared Padalecki) is weduwnaar en vader van twee kinderen met een eigen morele code. Hij keert terug naar Austin nadat hij twee jaar undercover heeft gewerkt en ontdekt dat er thuis nog harder moet worden gewerkt.

(TV) Serie : Walker

(TV) Serie : Walker

Ik vind dit een hele goede serie. De serie is ontzettend goed geschreven … Zo goed zelfs dat je na tien minuten al weet wie de hoofdrollen spelen en wie ze zijn en wie hun familie is. In de afleveringen worden losse verhalen verteld, terwijl er ook een rode draad door de hele serie loopt die de persoonlijke verhalen van de hoofdrolspelers vertelt. Dit is echt een aanrader voor de liefhebbers van Western en goede series met losse verhalen.

En dan Jared Padalecki … Ik vond hem in https://www.marcovonk.nl/media/tv-serie-gilmore-girls/ al een goed acteur, maar in deze serie laat hij zien dat hij niet alleen goed kan acteren, maar ook een hele goede producer is. Ook heeft hij achter de schermen meegewerkt aan de serie Walker – Independence en dat vond ik ook al een goede serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...