(TV) Serie : 1985

Gisteren heb ik samen met Danielle een aflevering gezien van de serie 1985. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Tijmen Govaerts als Marc De Vuyst, Aimé Claeys als Franky Verhellen, Mona Mina Leon als Vicky Verhellen, Peter Van Den Begin als Herman Vernaillen, Tom Vermeir als Guy Goffinard, Roda Fawaz als Madani Bouhouche, Guillaume Kerbusch als Robert Beijer, Yoann Blanc als Christophe Dejoyaux, Titus De Voogdt als Philippe Debels en Ruth Becquart als Magda Vernaillen.

1985 volgt de vrienden Marc (Tijmen Govaerts) en Franky (Aimé Claeys), en diens zus Vicky (Mona Mina Leon) in de turbulente jaren 80. Marc en Franky verhuizen naar Brussel voor een carrière bij de Rijkswacht. Al snel worden de drie jongeren meegezogen in een spiraal van misdaden die worden toegeschreven aan de zogenaamde Bende van Nijvel.

(TV) Serie : 1985

(TV) Serie : 1985

Ik vond dit een goede serie. Het verhaal wordt lekker snel verteld en met goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties, goede voertuigen en props en muziek.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...