TV Serie : War of the Worlds

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie War of the Worlds. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door FOX. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Léa Drucker als Catherine Durand, Gabriel Byrne als Bill Ward, Adel Bencherif als Colonel Mokrani, Natasha Little als Sarah Gresham, Elizabeth McGovern als Helen Brown, Daisy Edgar-Jones als Emily Gresham en Bayo Gbadamosi als Kariem Gat Wich Machar.

Slechts enkele dagen nadat astronomen intelligent buitenaards leven detecteren, wordt de mensheid bijna compleet uitgeroeid door een verwoestende aanval. Slechts enkele overlevenden blijven achter in een griezelige verlaten wereld. Terwijl buitenaardse wezens jacht maken op de overlevenden, komen we achter de brandende vragen: wie zijn deze aanvallers en waarom zijn ze uit op onze vernietiging?

TV Serie : War of the Worlds

TV Serie : War of the Worlds

Ik vind dit een goede serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt. Redelijke acteurs en actrices maken deze serie net niet tot een topper, maar hoe de verschillende scene’s gefilmd zijn, is dan wel weer erg goed. Ook de scene’s dat de overlevenden geconfronteerd worden met de nieuwe werkelijkheid zijn zeer groots opgenomen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...